Rockmond Dunbar


Rockmond Dunbar

Rockmond Dunbar

Rockmond Dunbar es un actor estadounidense nacido el 11 de enero de 1973 en Oakland, California. Ha alcanzado la fama gracias a su papel como Benjamin Miles "C-Note" Franklin en la serie de televisión Prison Break de la cadena FOX.

Filmografía selecta

Año Título Rol
2005 - 2007 Prison Break "C-Note"
2006 Dirty Laundry Patrick
2005 Head Cases Dr. Robinson
2005 Kiss Kiss, Bang Bang Sr. Fire
2004 North Shore Agente Fernley
2004 Girlfriends Jalen
2001 All About You Tim
2000 Soul Food: The Series Kenny Chadway
1999 The Practice Byron Little
1997 The Good News Bonz
1994 Earth 2 Baines

Enlaces externos

Obtenido de "Rockmond Dunbar"

Wikimedia foundation. 2010.

Mira otros diccionarios:

  • Rockmond Dunbar — (* 11. Januar 1973 in Oakland, Kalifornien, USA) ist ein US amerikanischer Schauspieler. Bekannt wurde er durch die Rolle des Häftlings Benjamin Miles ‚C Note‘ Franklin in der US Serie Prison Break. Lebenslauf Seine erste große Rolle hatte er in… …   Deutsch Wikipedia

  • Rockmond Dunbar — Infobox actor name = Rockmond Dunbar imagesize = caption = birthdate = birth date and age|1973|1|11 birthname = Rockmond Dunbar birthplace = Oakland, California, flagicon|USA United States academyawards = spouse = Rockmond Dunbar (born January 11 …   Wikipedia

  • Rockmond Dunbar — Pour les articles homonymes, voir Dunbar (homonymie). Rockmond Dunbar Données clés Naissance 11 janvier 1973 (1973 01 11) (38 ans) Oakland, Californie, (États Unis) …   Wikipédia en Français

  • Dunbar (disambiguation) — Dunbar can refer to: Contents 1 Places 2 Surname 2.1 Earls of Dunbar 2.2 Other 2.3 Fictional characters …   Wikipedia

  • Dunbar — Saltar a navegación, búsqueda Dunbar puede referirse a: Contenido 1 Lugares 2 Personas 2.1 Jarles de Dunbar 2.2 Otras personas …   Wikipedia Español

  • Dunbar — ist die Bezeichnung mehrerer Orte: in Großbritannien: Dunbar (Schottland) in den Vereinigten Staaten: Dunbar (Alabama) Dunbar (Iowa) Dunbar (Kentucky) Dunbar (Minnesota) Dunbar (Nebraska) Dunbar (New York) Dunbar (Ohio) Dunbar (Oklahoma) Dunbar… …   Deutsch Wikipedia

  • Dunbar (homonymie) — Cette page d’homonymie répertorie les différents sujets et articles partageant un même nom. Dunbar peut faire référence à : Toponymes Dunbar, une ville côtière du sud est de l Écosse Plusieurs petites localités aux États Unis Dunbar, Georgie …   Wikipédia en Français

  • Prisonbreak — Seriendaten Deutscher Titel: Prison Break Originaltitel: Prison Break Produktionsland: USA …   Deutsch Wikipedia

  • Prison Break — Titre original Prison Break Autres titres francophones La Grande Évasion (Québec) Genre Action Thriller Drame …   Wikipédia en Français

  • Liste der Biografien/Du — Biografien: A B C D E F G H I J K L M N O P Q …   Deutsch Wikipedia


Compartir el artículo y extractos

Link directo
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.